Om mig

Hej och Välkommen till ”Konsten att leva ett gott liv”!

En vänlig, inspirerande och tröstande sida att må bra, bli glad och peppas av; det är tanken bakom den här bloggen. En plats dit man kan komma både när man behöver gå upp i varv eller när man behöver gå ner i varv. Eller mitt i mellan om du så vill. Eller om du är sugen på något gott.

Jag heter Fia. Jag är ofta glad och harmonisk. Sambo och mamma till två små glada busungar. Älskar blommor och god mat. Kämpar dagligen med att få livspusslet att gå ihop och att få tiden att räcka till åt alla saker som jag vill göra.

Förr var jag en partypingla och globetrotter. Nu är jag nöjd om barnen somnar innan mig och min karl så att vi hinner se en film en fredagskväll.

Jag har ett stort intresse för hälsa, livsstil, kost, stresshantering och personlig utveckling.

Till yrket är jag sjuksköterska och har jobbat många år inom akutsjukvård och med hälsorådgivning. Nu jobbar jag även som skribent och kreatör. Tidigare har jag jobbat i krog- och restaurantbranschen.

Här delar jag med mig av mina goda kunskaper blandat med mina egna erfarenheter av att försöka behärska ”Konsten att leva ett gott liv”.

Trevlig läsning!

Kontakt: konstenattlevaettgottliv@gmail.com

Konsten att leva ett gott liv

Konsten att leva ett gott liv